Samsun'a şehit ateşi düştü

Şırnak'ta PKK'lı teröristlerin düzenlediği saldırı sonucunda Samsunlu asker Sedat Mekan şehit düştü.

Haberlinki
Haberlinki
30 Nisan 2018 Pazartesi 08:58
Samsun'a şehit ateşi düştü

Şırnak'ın Uluder ilçesinde bulunan Kurt Dağı üs bölgesine terör örgütü PKK saldırı düzenledi. Saldırı sonucunda şehit olan asker Sedat Mekan'ın Samsunlu olduğu öğrenildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından yapılan açıklamada, "29 Nisan 2018 tarihinde Şırnak/Uludere Kurt Dağı Üs Bölgesinde bulunan unsurlarımıza, bölücü terör örgütü mensupları tarafından gerçekleştirilen silahlı saldırı sonucunda bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır dileriz" ifadeleri belirtildi. Şehit olan Samsunlu askerimiz Sedat Mekan helikopter ile Şırnak Devlet Hastanesine kaldırılırken bölgede hava destekli operasyon başlatıldı.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.