Bu tarihlere dikkat! 3 gün sürecek...

Meteoroloji'den son dakika sis uyarısı geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden gelen son hava durumu raporuna göre; Ege Bölgesi ile Marmara'nın güneyinde pus, Marmara'nın kuzey kıyıları ve Karadeniz kıyı kesiminde yer yer yoğun olmak üzere sis bekleniyor. Sabah puslu bir havaya uyananlar merakla 'sis kaç gün sürecek' sorusunu sormaya başladı. Meteoroloji'nin 5 günlük hava tahmini raporuna göre 10-11-12 Nisan tarihlerinde Marmara Bölgesi ve çevresinde sis ve pus hadisesi devam edecek. Öte yandan Şehir Hatları, yoğun sis nedeniyle bütün seferlerinin iptal edildiğini duyurdu.

Haberlinki
Haberlinki
10 Nisan 2018 Salı 09:05
Bu tarihlere dikkat! 3 gün sürecek...

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun güney ve batısı, Güneydoğu Anadolu, Çankırı, Kırşehir, Gümüşhane, Bayburt ve Erzurumçevreleri ile Ankara'nın kuzey, Kırıkkale'nin kuzey ve doğu kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Kahramanmaraş, Gaziantep, Kilis, Adıyaman ve Şanlıurfa çevreleri ile Osmaniye'nin doğu kesimlerinde yer yer kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Ege Bölgesi ile Marmara'nın güneyinde pus, Marmara'nın kuzey kıyıları ve Karadeniz kıyı kesiminde yer yer yoğun olmak üzere sis bekleniyor.

Son Güncelleme: 10.04.2018 09:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.