PKK'lı terörist Giresun'da işte böyle teslim oldu

Giresun’un Yağlıdere ilçesine bağlı Üçtepeler Beldesi Günlük yaylası kırsalında yol açma ve temizleme çalışması yapan iş makinasının önüne çıkarak teslim olan PKK’lı teröristin yaylada kaldığı ev belirlendi.

16 Aralık 2017 Cumartesi 09:45
PKK'lı terörist Giresun'da işte böyle teslim oldu

Kaçmak için gruptan ayrıldıktan sonra yayla evlerinde kaldığını ifade eden PKK’lı terörist, bu evlerde ilk iş olarak karnını doyurduğunu ardından da üstünü değiştireceği giysiler bularak üstünü değiştirdiğini söylediği öğrenildi.Teslim olduktan sonra jandarma ekiplerine kış hazırlığı için oluşturulan yeni bir sığınak gösteren teröristin gösterdiği sığınakta yapılan incelemede teröristlerin kış ayları geçirebilecekleri kadar yaşamsal malzeme ele geçirildi.Malzemelerin birçoğunun ise yayla evlerinde bırakılan erzaklardan oluştuğu gözlenirken, bölgede 4 ya da 5 kişi oldukları belirtilen PKK’lıların yakalanması içinse operasyonların sürdüğü öğrenildi. 

Son Güncelleme: 16.12.2017 09:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.