Bafra’da yöresel yemekler yarışacak

Samsun Bafra Belediyesi ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Şevket Aşçı Turizm Fakültesi işbirliği ile Yöresel Yemekler Yarışması düzenleniyor.

Haberlinki
Haberlinki
13 Nisan 2018 Cuma 11:44
Bafra’da yöresel yemekler yarışacak

Samsun Bafra Belediyesi ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Şevket Aşçı Turizm Fakültesi işbirliği ile Yöresel Yemekler Yarışması düzenleniyor.

Çeşitli kurumlar ile işbirliği yaparak çok yönlü bir şekilde sosyal, kültüreli sanatsal ve sportif faaliyetler organize etmesi ilçeye önemli bir canlılık getiren Bafra Belediyesi, OMÜ işbirliği ile Yöresel Yemekler Yarışması, 16 Nisan pazartesi günü Bafra Şevket Aşcı Turizm Fakültesinde saat 11.00’de yapılacak. Kayıtların devam ettiği, kayıt başvurularının Bafra Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne yapıldığı bildirildi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada, “Bafra önemli bir süreç yaşamaktadır. Biz bu süreci devam ettirmeye kararlıyız. Baframızın ve insanımızın olumlu etkinlikler ile ülkemizin gündemine gelmesini arzu ediyoruz. Bu nedenle Kaymakamlığımız, Üniversitemiz, İŞKUR, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz, odalarımız, Halk Eğitim Müdürlüğümüz, okullarımız ve muhtarlarımız ile iş birliği yaparak konferans, seminer, girişimcilik kursları, konserler, sergiler, tiyatrolar, meslek kursları, geziler, tanıtımlar, sanat kursları, çocuk tiyatrosu ve sportif faaliyetler düzenlemekteyiz. Yöresel yemekler yarışmamız da bu etkinliklerimiz arasında yer almaktadır. Bu da önemli bir etkinliktir. Bafra yöresel yemekleri ile büyük bir çeşitliliğe sahiptir. Bafra’nın damak tatlarını gündeme taşıyacağız. Bafra çok güzel bir şehirdir. Tarihi bir şehirdir. Türkiye’nin en önemli ovasıdır. Doğal güzellikleri ile muhteşemdir. İnsanları ile harikadır. Biz bunları öne çıkarmak zorundayız. Bafra denince akıllara bunların gelmesi için çalışıyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 13.04.2018 16:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.