OMÜ AB'Ufuk2020' Eğitim Günü'ne ev sahipliği yapacak

Samsun Ondokuzmayıs Üniversitesi, “AB Ufuk2020 Programı Eğitim ve Bilgilendirme Günü”ne ev sahipliği yapacak

Haberlinki
Haberlinki
10 Nisan 2018 Salı 15:11
OMÜ AB'Ufuk2020' Eğitim Günü'ne ev sahipliği yapacak

Ufuk2020 Programı’nda Türkiye” IPA Projesi kapsamında 13 Nisan Cuma günü saat 11.00’de Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde “AB Ufuk2020 Programı Eğitim ve Bilgilendirme Günü” düzenlenecek.

YOĞUN KATILIM BEKLENİYOR

TÜBİTAK tarafından gerçekleştirilecek eğitim etkinliğine akademi, sanayi, kamu ve STK temsilcilerinin yoğun katılımı bekleniyor. Katılımın ücretsiz olduğu etkinlikte, AB Ufuk2020 Programı, alt alanları, ödül programları ve desteklenmekte olan imalat, malzeme ve ulaşım gibi konular hakkında bilgi verilecek.

Ufuk2020 Nedir?

Ufuk2020; tüm organizasyon tipleri kamu ve özel, özellikle de araştırma ve inovasyon fikirlerini gerçeğe dönüştürmek ve aksi halde ulaşamayacakları hibelere ulaşabilmeleri adına başta KOBİ’ler için mükemmel bir araçtır. 80 milyar € bütçesi ve 7 yıllık (2014-2020) uygulama süresi ile -bu paranın çekeceği özel yatırıma ek olarak- şimdiye kadarki en büyük Avrupa Birliği (AB) Araştırma ve Yenilik programıdır. Program, büyük fikirleri laboratuvardan alıp piyasaya sürerek daha çok çığır açan buluşu, keşfi ve dünya ilklerini vadetmektedir. Ufuk2020, Avrupa’nın küresel rekabet edebilirliğini güvenceye almayı amaçlayan Avrupa 2020 öncü inisiyatifi olan Yenilik Birliği’ni (Innovation Union) uygulayan bir mali araçtır.

Son Güncelleme: 10.04.2018 15:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.