Samsun'da uyuşturucu avı... Paketleri attı ama kaçamadı!

Samsun’da polisin takibe aldığı şahıs yakalanacağını anlayınca uyuşturucu paketlerini atıp kaçmak istedi ancak kovalama sonucu yakalandı

Haberlinki
Haberlinki
04 Haziran 2018 Pazartesi 11:36
Samsun'da uyuşturucu avı... Paketleri attı ama kaçamadı!

Olay, Samsun’un İlkadım ilçesi Kadifakale Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde satışı yaptığı belirlenen Muhammet O.T.’yi takibe aldı. Şüpheli, ekipleri fark edince kaçmaya başladı ve elinde bulunan poşeti bir inşaatın bahçesine attı. Kovalama sonucu yakalanan Muhammet O.T.’nin atmış olduğu poşette satışa hazır halde 19 paket skunk maddesi ile üzerinde uyuşturucu satışından elde edildiği belirlenen 905 lira para ele geçirildi. Zanlının yapılan araştırma sonucu hırsızlık ve konut dokunulmazlığı ihlal suçlarından Asayiş Şubesince arandığı ve bu suçların bir kısmından toplam 6 yıl 5 ay kesilmiş cezasının bulunduğu ortaya çıktı. Narkotik Şube Müdürlüğündeki sorgusu tamamlanan Muhammet O.T., "uyuşturucu ticareti" suçundan Samsun Adliyesine sevk edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.