Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, “Karla mücadeleye hazırız”

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, karla mücadeleye hazırlıklı olduklarını belirterek “Karla mücadeleye hazırız” dedi.

11 Aralık 2017 Pazartesi 15:38
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, “Karla mücadeleye hazırız”

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, kış mevsiminin yavaş yavaş Samsun'u etkisi altına almaya başladığını söyleyerek yüksek kesimlere yağan kardan ötürü oluşabilecek olumsuz durumlarda tedbirlerin alındığını belirtt.

“Karla mücadeleye hazırız”
Kış şartlarının Samsun’da yavaş yavaş hakimiyetini gösterdiğini de belirten Başkan Yılmaz, “Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda karla mücadelede etkili çalışmalar gerçekleştireceğiz. İnsanımızın hayatını kolaylaştırmak üzere yapılacak tüm çalışmaları ortaya koyacağız. Karla mücadele çalışmalarına küçümsenmeyecek kadar çok para harcıyoruz. O yüzden her zaman önceliğimiz aciliyeti olan kritik noktalarda. Hamile, hasta, yaşlı birisi için ekiplerimizi her zaman arayın. Ama lütfen bizi keyfi olarak çağırmayın. Yaktığımız mazota yazık olur” şeklinde konuştu. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Melih 2017-12-11 15:55:21

Geçen seneki gibi hazırlanırlar kesin :) En ufak yağmurda şehrin meydanı göl oluyor bizim başkan koltuğunda soğuk karı bekliyor..