Samsunspor - Giresunspor maçı, hangi kanalda saat kaçta?

 TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor ile Giresunspor pazar günü 44. kez birbirlerine rakip olacaklar.

16 Aralık 2017 Cumartesi 10:51
Samsunspor - Giresunspor maçı, hangi kanalda saat kaçta?

Samsunspor ve Giresunspor resmi müsabakalarda 43 kez karşılaştı. Daha önce oynanan 43 karşılaşmada Samsunspor ve Giresunspor’un 17’şer galibiyeti bulunuyor. 9 maç ise eşitlikle sonuçlandı. Samsun’da oynanan 22 karşılaşmadan 13’ünü Samsunspor, 5 maçı ise Giresunsunspor önde tamamladı. 4 maç da beraberlikle sonuçlandı.

Bu zamana kadar oynanan 43 karşılaşmada Samsunspor rakip filelere 41 gol atma başarısı gösterirken, Giresunspor ise rakip fileleri 46 kez havalandırdı. Samsun’da oynanan 22 karşılaşmada ise Samsunspor 28 gol atarken, Giresunspor ise 21 gol kaydetti.
Karşılaşma öncesinde Samsunspor 15 haftada topladığı 16 puanla küme düşme hattının hemen üstünde bulunurken, 27 puanı bulunan Giresunspor Süper Lig planları yapıyor.
Pazar günü saat 18:00 'da Yeni Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak maçı hakem Özgür Yankaya yönetirken mücadele beIN SPORTS MAX 1'den canlı olarak yayınlanacak.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.