Manisaspor-Samsunspor karşılaşması bugün saat kaçta ve hangi kanalda ?

SPOR

TFF 1'inci Lig'de sezona 4-1'lik Çaykur Rizespor deplasman yenilgisiyle başlayan Manisaspor, ikinci hafta randevusunda bugün Samsunspor'u konuk edecek.

18 Ağustos Cuma günü saat 21.45'te oynanacak maç, beIN Sports Max 1 ekranında canlı olarak yayınlanacak.

Gazişehir Gaziantep maçına yeni transferlerden yoksun çıktıklarını ve 0-0 berabere kaldıklarını hatırlatan Futbol şube sorumlusu Metin Ateş, "Manisaspor karşısına mutlak 3 puan için çıkacağız. Zaten Samsunspor önüne bir hedef koydu ve bu hedef doğrultusunda tüm maçlarına kazanmak için çıkıyor. İlk kez Manisaspor deplasmanında tam kadro oynama şansı yakalayacak takımımız. Umarım sahadan galip ayrılan taraf biz oluruz." diye konuştu.

Rize deplasmanında iyi futbol oynamalarına rağmen yan toplardan 3 gol yediklerini hatırlatan Teknik Direktör Sait Karafırtınalar, "Lige şanssız bir başlangıç yaptık. Ancak bu kaybı telafi edecek gücümüz var. Aramıza geç katılan arkadaşlar bu hafta biraz daha iyi durumdalar. Taraftarımızın da desteği ile Samsunspor'u yenip, galibiyetle tanışmak istiyoruz" dedi. Samsunspor ilk maçında evinde Gazişehir Gaziantep ile 0-0 berabere kaldı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.