Araçlardan oto teybi çalan 2 genç tutuklandı

Çorum’dan gezmek için geldikleri Samsun’da park halindeki 3 ayrı araçtan 3 adet oto teybi çalan 2 genç, polis tarafından yakalandı ve mahkemece tutuklandılar.Olay, Samsun’un Atakum ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Çorum’dan...

04 Şubat 2018 Pazar 17:24
Araçlardan oto teybi çalan 2 genç tutuklandı

Çorum’dan gezmek için geldikleri Samsun’da park halindeki 3 ayrı araçtan 3 adet oto teybi çalan 2 genç, polis tarafından yakalandı ve mahkemece tutuklandılar.

Olay, Samsun’un Atakum ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Çorum’dan gezmek için Samsun’a gelen arkadaşlar park halindeki 2 ayrı otomobil ile 1 minibüsten 3 adet oto teybi çaldılar. Araç sahipleri olayı polise haber verdiler. Denizevleri Polis Merkezi ekipleri olayla ilgili S.A.C.(19), A.E.Y.(18) ve M.Ş.’yi(18) yakalayarak gözaltına aldı. A.E.Y. ve M.Ş. Samsun Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildiler. Bugün Samsun Adliyesine sevk edilen M.Ş. savcıya ifade verdikten sonra serbest bırakılırken, tutuklanmaları talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen S.A.C ve A.Y.E. mahkemece tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevine gönderildiler.

Son Güncelleme: 04.02.2018 18:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.