Bafra’da bir kişinin öldüğü bıçaklı kavgaya 3 tutuklama

Bafra’da bir kişinin öldüğü bıçaklı kavgaya 3 tutuklama

Haberlinki
Haberlinki
11 Kasım 2020 Çarşamba 12:21
Bafra’da bir kişinin öldüğü bıçaklı kavgaya 3 tutuklama

Samsun’un Bafra ilçesinde 1 kişinin ölümüne, 1 kişinin de ağır yaralanmasına sebep olan bıçaklı kavga olayı ile ilgili 3 kişi tutuklandı, 2 kişiye adli kontrol verildi, 1 kişi de savcılıkça serbest bırakıldı.
Çilhane Mahallesi Ahmet Aşçı Sokak'ta iki grup arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine 14 bıçak darbesi alan Saffet Karaöz (50) hayatını kaybetmiş, arkadaşı Coşkun Üresin (52) ise bıçakla ağır yaralanmıştı.
Gözaltına alınan cinayet şüphelisi Alaattin S.(20) ile olaya karıştığı belirlenen 5 kişi, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince alınan sıkı güvenlik önlemleri altında Bafra Adliyesi'ne sevk edildi. Adliyeye çıkarılan olayın şüphelisi Alaattin S., Zafer Ö , Burak S. isimli şahıslar tutuklanarak Bafra T Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. O.A. ve R. K. isimli şahıslar adli kontrol kaydıyla serbest kalırken, 1 kişi de savcılıkça salıverildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.