FETÖ’nün polis mahrem imamı yakalandı

Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında örgütün polis mahrem imamı olduğu ileri sürülen bir şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından...

Haberlinki
Haberlinki
11 Eylül 2018 Salı 14:30
FETÖ’nün polis mahrem imamı yakalandı

Samsun’da Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında örgütün polis mahrem imamı olduğu ileri sürülen bir şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgütün polis mahrem imamı olduğu iddia edilen ve firari olarak aranan Halil İ.V., Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından İlkadım ilçesi Hançerli Mahallesi’nde yakalanarak Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. ’ByLock’ kullandığı tespit edilen ve örgütün polis mahrem imamı olarak uzun süredir arandığı öğrenilen Halil İ.V., KOM Şube Müdürlüğündeki sorgulanmasının ardından Samsun Adliyesine sevk edildi.

Son Güncelleme: 12.09.2018 09:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.