Kimliğini göstermek istemeyen Iraklı, polislere tekme atmaya çalıştı

Samsun’da bekçilere kimliğini göstermek istemeyen Irak uyruklu genç, olay yerine gelen polis ekiplerine tekme atmaya çalıştı. Olay, İlkadım ilçesi Kale Mahallesi Atatürk Parkı'nda meydana geldi.

Haberlinki
Haberlinki
03 Temmuz 2019 Çarşamba 14:03
Kimliğini göstermek istemeyen Iraklı, polislere tekme atmaya çalıştı

Edinilen bilgiye göre, park içerisinde devriye gezen bekçiler Irak uyruklu S.O.S.O.'dan (18) şüphelendi ve kimliğini göstermesini istedi. Kimliğini göstermek istemeyen şahıs bekçilere zorluk çıkardı. Bunun üzerine bekçiler olay yerine polis ekiplerini çağırdı. Olay yerine gelen polis ekipleri bekçilerle birlikte Irak uyruklu gence kelepçe takarak polis aracına götürdü. Bu sırada yine ekiplere zorluk çıkaran şahıs polis aracına konulduktan sonra bir polise tekme atmaya çalıştı. Polis ekiplerine ve bekçilere hakaretler de eden şahıs Gazi Polis Merkezine götürüldü. 

İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.