Ölümden Önce Son Kaçış

Samsun'da bir kişi giysisindeki etiketini kesme bahanesiyle bıçak istediği şahsı, aldığı bıçakla öldürdü. Hayatını kaybeden kişinin bıçaklandıktan sonra saldırgan şahıstan kaçtığı an ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Haberlinki
Haberlinki
09 Nisan 2019 Salı 11:38
Ölümden Önce Son Kaçış

Olay, İlkadım ilçesi Kale Mahallesi Yabancılar Pazarı yanında 2 gün önce meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yabancılar Pazarı'nda telefon dükkanı olan Kemal Akkaya dükkanının dışarısında dururken bir süre sonra yanına Yaşar Şeker geldi. Şeker, montundaki etiketi kesmek için Akkaya’dan bıçak istedi. Bıçağı alan Şeker, etiketi kestikten sonra Akkaya'nın göğüs bölgesine bıçakla vurmaya başladı. Yaralı şahıs çevredeki esnafın ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince Gazi Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedaviye alınan Akkaya, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 
 


Kısa sürede yakalanarak tutuklandı 
Olay yerinden kaçan Yasin Şeker ise kısa sürede Cinayet Büro ekiplerince yakalandı. Şeker, polisteki sorgusunun tamamlanmasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. 

 


Bıçaklanan şahsın kaçışı güvenlik kamerasına yansıdı 
Öte yandan, bıçakla öldürülen Akkaya, bıçaklandıktan sonra kanlar içinde şahıstan kaçmaya başladı. Bir süre sonra dükkanının önüne gelen Akkaya burada yere yığıldı. Akkaya’nın bıçaklandıktan sonraki kaçışı ise güvenlik kamerasına yansıdı. 

İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.