Samsun'da bara operasyon! Bar değil cephanelik!

Samsun'da gelen ihbar üzerine bir bara baskın düzenleyen polis ekipleri, barda ruhsatsız tabanca ve pompalı tüfek ele geçirirken, olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Haberlinki
Haberlinki
11 Ekim 2018 Perşembe 11:09
Samsun'da bara operasyon! Bar değil cephanelik!

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü polislerinden oluşan 25 kişilik ekip, ihbar üzerine bir bara baskın düzenledi. Söz konusu barda yapılan aramada iş yerinin müdüriyet kısmında bir adet ruhsatsız tabanca, masa altına zulalanmış 1 adet ruhsatsız tabanca ve mekanın müştemilat kısmında zulalanmış 1 adet pompalı tüfek ve çok sayıda mermi ve fişek ile 2 adet amaç dışı bıçak ele geçirildi. Olayla ilgili A.H.(35), M.K.K.(31) ve M.O.(52) gözaltına alındı. Aynı yerde ahlak ekipleri konst yapan 4 kadın hakkında yasal işlem yaptı. Bar önündeki 13 araçta arama yapıldı ve 29 kişinin de GBT'si sorgulandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.