Samsun'da korkunç olay! Arkadaşının kulağını ısırarak kopardı...

Samsun'da genç bir kadın kavga ettiği arkadaşının kulağını ısırarak kopardı. 

Haberlinki
Haberlinki
24 Eylül 2018 Pazartesi 17:20
Samsun'da korkunç olay! Arkadaşının kulağını ısırarak kopardı...

Samsun'un Atakum ilçesinde bulunan bir barın önünde gece yarısı meydana gelen olayda,  S.Ö. (22) isimli genç kadın ile arkadaşı N.G. (33) adlı kadın arasında kavga çıktı. Cep telefonu yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada N.G., arkadaşı S.Ö.'nün parmağını ısırdı. S.Ö. de N.G.'nin kolunu ısırdığını zannederek sol kulağını ısırarak kopardı.

Kanlar içerisinde kalan N.G. kopan kulağının parçasıyla birlikte ambulansla Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. 
Görgü tanıklarının ifadesine göre olay yerinden kaçtığı ileri sürülen S.Ö., ısırılan parmağını tedavi için gittiği özel bir hastanede yakalanarak gözaltına alındı. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan S.Ö., Samsun Adliyesi'ne sevk edilen S.Ö., nöbetçi mahkemeye ifade verdikten sonra tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. 

Son Güncelleme: 24.09.2018 17:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.