Samsun'da küle dönen depoda 1,5 milyonluk zarar

Samsun’da dün gece meydana gelen yangında küle dönen mobilya deposunda 1,5 milyon liralık zarar meydana geldiği açıklandı.

06 Ocak 2018 Cumartesi 12:46
Samsun'da küle dönen depoda 1,5 milyonluk zarar

Samsun’un Tekkeköy ilçesi Kirazlık Mahallesi’nde dün gece 00.30 sıralarında bir mobilya firmasının deposunda yangın çıktı. Yangının kısa sürede büyüyerek tüm depoyu sarmasının ardından polise ve itfaiye ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı ekipler, saatler süren çalışma sonucunda yangını söndürmeyi başardı. Yangında meydana gelen hasarın boyutu ise gün ışığıyla birlikte ortaya çıktı. Tamamen küle dönen depoda yaklaşık 1,5 milyon liralık zarar olduğu tespit edildi. 

Yangın hakkında bilgi veren depo müdürü Hülya Erkoç, yangında bir sabotaj olmadığını belirtti. Erkoç, "Gece saatlerinde fabrikanın önünden geçen bir kamyon elektrik kablolarına zarar verdi. İlerleyen saatlerde kablolardan kıvılcım çıkarak fabrikaya sıçramış. Yangın bu sebeple meydana geldi" dedi. Erkoç, 1,5 milyon lira zararlarının olduğunu açıkladı. İtfaiye yetkilileri ise araştırmanın devam ettiğini, yangının çıkış sebebinin henüz belirlenemediğini bildirdi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.