Samsun'da panik! Gündüz vakti ortalık savaş alanına döndü

Samsun'da iki grup arasında bilinmeyen nedenle çıkan kavgada bir yolcu otobüsüne atılan kavanozun camı parçalaması nedeniyle vatandaşlar büyük panik yaşadı

Haberlinki
Haberlinki
09 Ekim 2018 Salı 16:44
Samsun'da panik! Gündüz vakti ortalık savaş alanına döndü

Bugün saat 13.30 sıralarında, İlkadım ilçesi 100'üncü Yıl Bulvarı'nda meydana gelen olayda iki grup arasında bilinmeyen nedenle kavga çıktı. Kavga sırasında, bir kişi karşı tarafa cam kavanoz fırlattı. Kavanoz, bu sırada durağa yanaşan Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne ait, M.A. yönetimindeki 55 BBL 51 plakalı yolcu otobüsünün yan camına isabet etti. Otobüsün camı kırılırken yolcular kısa süreli korku ve panik yaşadı. Kavga edenler ise olay yerinden kaçtı.

Yolcular camı kırılan otobüsten indirilerek, başka otobüsle yollarına devam etti. Polis ekipleri, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

haberler.com

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.