Samsun'da park kavgasında ölen genç toprağa verildi

SAMSUN (İHA) – Samsun’da araç parkı yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada polis memurunun silahla ateş etmesi sonucu hayatını kaybeden şahıs yolculuğuna uğurlandı.

Haberlinki
Haberlinki
10 Temmuz 2018 Salı 17:55
Samsun'da park kavgasında ölen genç toprağa verildi

Samsun’un İlkadım ilçesi Saathane Meydanında araç parkı yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada, darp edilen polis memuru A.Y.’nin tabancasından çıkan kurşunla hayatını kaybeden Rasim Sabah (34) için bugün evinin önünde alınan helalliğin ardından Samsun Büyükcamii’de cenaze töreni düzenlendi. Cenazede Rasim Sabah’ın babası ve eşi gözyaşlarına boğuldu. Çok sayıda sevenleri ise Sabah’ı son yolculuğunda yalnız bırakmadı.

Rasim Sabah, İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlığı’nda bulunan aile kabristanlığına defnedildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2018-07-11 12:17:35

Belediye belediyenin önüne,yol kenarına parkettirmiyor, emniyet emniyetin önüne parkettirmiyor, okullar okulların önüne servisler nedeniyle parkettirmiyor, esnaf dükkanının önüne parkettirmiyor, ne güzel memlekette yaşıyoruz.