SAMSUN'DA UYUŞTURUCU OPERASYONU...

Samsun'da düzenlenen dev uyuşturucu opersayonunda gözaltına alınan 8 kişi adliyeye sevk edildi.

Haberlinki
Haberlinki
14 Aralık 2018 Cuma 09:38
SAMSUN'DA UYUŞTURUCU OPERASYONU...

Samsun'da uyuşturucu ticaretinden 8 zanlı adliyede 

Samsun'da sokak satıcılarına yönelik düzenlenen uyuşturucu operasyonunda aralarında karı-kocanın da bulunduğu toplam 8 şahıs adliyeye sevk edildi. 
Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, sokak satıcılarına yönelik bir süredir devam eden çalışmalar kapsamında 3 gün önce eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında V.K. ile eşi H.K., U.T., U.K., İ.S., S.E. S.Ç. ve M.O. gözaltına alındı. Yapılan aramalarda paketler halinde satışa hazır 2,92 gram bonzai, 15 kapsül hap, 12 adet içerisi boşaltılmış hap tableti, 34,95 gram esrar, 1 adet esrarlı sigara, 1,35 gram kenevir tohumu, 1 adet ruhsatsız tüfek ele geçerken, uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen 2 bin TL ve 100 dolara da el konuldu. 
M.O. ifadesi alındıktan sonra savcının talimatı doğrultusunda serbest bırakılırken, Narkotik Şube Müdürlüğündeki işlemleri tamamlanan 8 şüpheli ise 'uyuşturucu ticareti' suçundan Samsun Adliyesine sevk edildi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.