Samsun'da uyuşturucu tacirlerine operasyon: 11 gözaltı

Samsun'da zehir tacirliği yapan sokak satıcılarına yönelik düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 11 zanlı gözaltına alındı. 

Haberlinki
Haberlinki
30 Ekim 2018 Salı 18:32
Samsun'da uyuşturucu tacirlerine operasyon: 11 gözaltı

Samsun'da uyuşturucu maddeyle mücadele çerçevesinde faaliyet gösteren sokak satıcılarına yönelik yaklaşık üç ay süren çalışma sonucu Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri İlkadım, Canik ve Çarşamba ilçelerini kapsayan eş zamanlı operasyonda düzenlendi. Operasyonda Gözde Ç., Cengiz B., Özgür G., Yusuf Ç., Fatih G., Ersin İ., Yıllar Y., Fethi H., Aykut U., Ahmet C.İ. ve Uğur Y., yakalanarak gözaltına alındı. 


Operasyon kapsamında daha önceki ara yakalanmalarda 1 kilo 594 gram bonzai, 443,19 gram esrar maddesi,56 adet ekstasy hap, 30 adet sentetik ecza uyuşturucu madde etkisi gösteren hap, 1 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet dolu fişek elde edilirken, bu sabah yapılan aramalarda ise 1 adet pompalı tüfek, 1 adet 7.65 milimetre çapında ruhsatsız tabanca ve 7 adet 7,65 milimetre çapınca dolu fişek, 6 kapsül sentetik ecza uyuşturucu hap, farklı adreslerde 2,26 ve 2 gram olmak üzere toplam da 4,26 gram esrar maddesi, 50,01 gram bonzai ele geçirildi. Uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen 9 bin 470 lira paraya al konuldu. 
Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. 

Son Güncelleme: 30.10.2018 18:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.