Samsun'da facianın eşiğinden dönüldü

Samsun'da sigara izmariti, seyir halindeki  kağıt yüklü kamyonette yangına sebep olurken, olası bir facianın eşiğinden dönüldü. 

Haberlinki
Haberlinki
24 Eylül 2018 Pazartesi 15:01
Samsun'da facianın eşiğinden dönüldü

Samsun'un Canik ilçesi Belediyeevleri Çevre Yolu Viyadük üstünde meydana gelen olayda edinilen bilgiye göre, Okan Türkyılmaz (20) idaresindeki kağıt ve koli parçaları yüklü 52 BP 416 plakalı kamyonet, seyir halindeyken sigara izmaritinin atılması sonucu yanmaya başladı. Yangını fark eden bir başka araç sürücüsü kamyonet sürücüsünü uyardı. Okan Türkyılmaz araçtan inerek yardım istedi ve olay yerine gelen Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü fakat kamyonet çekiciye yüklendiği sırada rüzgarın da etkisiyle kamyonetten tekrar duman yükselmeye başladı. Çekiciyi durduran sürücü üzerindeki kamyoneti indirerek tekrar itfaiyeye haber verdi. Yeniden gelen itfaiye ekipleri yangına su sıkarak müdahale ettikten sonra soğutma çalışması yaparak olası bir faciayı önlediler. 
Kamyonet sürücüsü Okan Türkyılmaz, yangının atılan sigara izmaritinden çıktığını söylerken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 
 

Son Güncelleme: 24.09.2018 15:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.