Uymayanlara 625 lira ceza...

Samsun'un Bafra ilçesinde kış lastiği denetimleri devam ediyor. Kış lastiği uygulamasına uymayan sürücülere 625 lira cezai işlem uygulanıyor.

Haberlinki
Haberlinki
11 Aralık 2018 Salı 09:19
Uymayanlara 625 lira ceza...

Samsun Bafra Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ekipleri kış lastiği denetiminde bulundu. 
Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ekipleri tarafından Samsun-Sinop karayolunun, Bafra ilçe girişindeki kontrol noktasında trafik denetimi yapıldı. Kış lastiği uygulaması konusunda sürücülere uyarılarda bulunan ekipler, tır, otobüs, minibüs ve diğer ticari araçları durdurarak kış lastiği denetimi yaparak trafik kuralları ve can güvenliği konusunda da sürücüleri bilgilendirdi. Hız sınırını aşan sürücülere de cezai işlem uygulandı. 
Kış lastiği kullanma zorunluluğunun 1 Aralık 2018 tarihinde başladığı ve 1 Nisan 2019 tarihine kadar devam edeceği, kış lastiği takma zorunluluğuna uymayan araç sahiplerine 625 lira cezai işlem uygulanacağı, denetimlerin ise aralıksız süreceği belirtildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.