Doğa Koleji, Çarşamba'da açılıyor!

Anaokulu, ilkokul, ortaokul, anadolu lisesi ve fen lisesinin bulunacağı Doğa Koleji Çarşamba Kampüsü, 2018-2019 eğitim öğretim yılında kapılarını öğrencilere açıyor.

Haberlinki
Haberlinki
10 Temmuz 2018 Salı 10:20
Doğa Koleji, Çarşamba'da açılıyor!

Doğa Koleji, Türkiye’nin en büyük okullar grubu olarak kampüs sayısını artırmaya devam ediyor. Samsun’un Çarşamba İlçesi’nde 2018-2019 eğitim öğretim yılında hizmet vermeye başlayacak olan Doğa Koleji, dünya standartlarında eğitim sunarak “yeni nesil eğitim” felsefesiyle geleceğin dünyasının ihtiyaç duyacağı bireyleri bugünden yetiştiriyor.

ALANINDA UZMAN VE DENEYİMLİ KADRO!

Doğa Koleji, 2002 yılından beri her gün; iyi öğretmen, iyi müfredat ve iyi müfredat dengesini koruyarak iyi sonuçlar almak için çalışıyor. Sportif başarıların yanı sıra TÜBİTAK projelerinin de arasında yer aldığı bilimsel projelerle ödüller alıyor ve sadece Türkiye’ye değil dünyaya da faydalı bireyler yetiştirmek konusunda önemli başarılara imza atıyor. Akademik açıdan birçok ödüle sahip öğrenciler, başarılarını taçlandırıyor.

Ürettiği eğitim modelleriyle, dünyada birçok kurumun örnek aldığı bir eğitim markası olmanın yanı sıra ülkesine ve değerlerine bağlı, evrensel değerlere açık, sorgulayan, donanımlı, araştırmacı ve dünya ile entegre bireyler yetiştirmeye devam ediyor.

Doğa Koleji Çarşamba Kampüsü, diğer kampüslerinde de olduğu gibi eğitim kalitesi, akademik başarıları ve geliştirilen yenilikçi eğitim modelleri ile Türkiye’deki eğitim sektörüne yeni bir bakış açısı getirecek. Mevcut müfredatı zenginleştirerek geliştirilmiş fark yaratan eğitim sistemiyle Doğa’lı öğrenciler, akademik yönden donanımlı, başarıya odaklı bireyler olarak yetişecek.

İletişim

Adres: Kirazlık Mah. Değirmenbaşı Cad. (TOKİ Blokları Karşısı) ÇARŞAMBA

Telefon: 0362 8333306

www.dogakoleji.k12.tr

Son Güncelleme: 10.09.2018 10:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nedim 2018-07-23 08:33:26

Uzman kadrolu ogretmen dedigin atanamayan asgari ucretli