Samsun Baby Center'da bebeğiniz için herşey...

Samsun Baby Center, 0-4 yaş arası giyim ve aksesuarlarıyla, en uygun fiyata, geniş renk ve model seçenekleriyle üstelik elden taksit imkanıyla Samsunlulara hizmet vermeye devam ediyor.

Haberlinki
Haberlinki
25 Temmuz 2018 Çarşamba 12:10

Samsun Baby Center’da, hastane çıkışından, 4 yaşa kadar tüm giyim ve aksesuarları, anneler için loğusa takımlarından, prematüre bebekler için ihtiyacınız olan her şey var.

Bebeğiniz ve sizin ihtiyacınız olan; puset, yıkama seti, emzik, biberon, termos, alıştırma bardağı, mevlit takımı, battaniye, yan yatış yastığı, boyun yastığı, kanguru, bornoz takımı, havlu, ilk adım ayakkabısı ve daha birçok kaliteli ve güvenilir ürünü Baby Center’da bulabilirsiniz.

Baby Center, annelere ve anne adaylarına 2 ay ertelemeli 6 aya kadar elden taksit imkanıyla ödeme kolaylığı sunuyor. Tüm bunların yanında Bonus Kredi Kartı’na peşin fiyatına 12 taksit, World Kredi Kartı’na 4 taksit, Vakıfbank Kredi Kartına 4 taksit, Paraf Kredi Kartı’na 6 taksit ve Ziraat Bankası Kredi Kartı’na 6 taksit imkânıyla, ödeme zorluğu çekmeden bebeğinizin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilirsiniz.

Baby Center’da, İmaj, Bi Baby, Aziz Bebe, Eda Bebe, Caramel, Mini World markalarına ulaşabilirsiniz.

İletişim

Adres: Zafer Mah. Gazi Cad. 136/A Samsun/İlkadım

Tel: 05467853766

https://www.instagram.com/babycenter

https://www.facebook.com/babycenter

Son Güncelleme: 10.09.2018 10:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sevinc 2018-07-09 13:51:25

Kapıda ödeme varmi

Avatar
Sevinc 2018-07-09 13:51:59

Kapıda ödeme varmi