Başkan Gürlesin, çalışmalarını anlattı

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Daha yaşanabilir bir Pamukkale için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor” dedi.Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Kuşpınar Mahallesi’nde Seçkinevler Sitesi’nin sakinleriyle...

01 Ağustos 2017 Salı 14:24
Başkan Gürlesin, çalışmalarını anlattı

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Daha yaşanabilir bir Pamukkale için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor” dedi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Kuşpınar Mahallesi’nde Seçkinevler Sitesi’nin sakinleriyle biraraya geldi. Burada site sakinleriyle sohbet eden Başkan Gürlesin, yapılan çalışmalar hakkında da bilgiler verdi.

“Çalışmalarımızı halkın rahatı için yapıyoruz” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Hem vatandaşlarımızın dertlerine çözüm olma noktasında hem de belediye hizmetlerimizin işlerliğini kontrol etme noktasında, her fırsatta ve her platformda halkımızla bir araya gelmeye çalışıyoruz. Halkın derdine derman olamayan bir belediyecilik anlayışı olamaz. Bu sebeple attığımız her adımda halkımızın faydasına olacak işlere imza atmaya çalışıyoruz. En başından itibaren bu böyleydi, bundan sonra da böyle olacak. Hem vatandaşlarımızın dertlerine çözüm olma noktasında hem de belediye hizmetlerimizin işlerliğini kontrol etme noktasında, her fırsatta ve her platformda halkımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.

Vatandaşların merak ettikleri soruları somasıyla adeta mini halk gününe dönen toplantıda Başkan Gürlesin, tüm soruları içtenlikle cevapladı. Bu buluşma akşamın geç saatlerine kadar devam etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.