AB çevre ve hijyen standartları eğitimi Samsun’da yapıldı

Avrupa Birliği (AB) çevre ve hijyen standartları farkındalık eğitimleri Samsun’da yapıldı.

Haberlinki
Haberlinki
25 Nisan 2019 Perşembe 12:38
AB çevre ve hijyen standartları eğitimi Samsun’da yapıldı

AB ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından uygulanan “Çiftçilerin ve Gıda İşleyicilerinin IPARD Destekleri, AB Çevre ve Hijyen Standartları Konusunda Farkındalıklarının Artırılmasına Yönelik Teknik Destek Projesi” kapsamında, AB çevre ve hijyen standartları farkındalık eğitimleri, Samsun’dan başladı. 


Programın açılışında konuşan TKDK Ankara Proje Yönetimi Koordinatörü, çiftçi ve gıda işletmeleri için yürütülen projelere büyük önem verdiklerini ve projelerin birçoğunun AB tarafından da desteklendiğini söyledi. 


Daha sonra söz alan takım lideri Nalan Maraş, gıda zinciri kavramı ve zincirdeki risklerle ilgili temel bilgiler verdi. Eğitim, diğer uzmanlar tarafından verilen sunumlarla devam etti. 

İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.