Bafra'nın 'Yeşil Elmas'ını üretiyor

Bafra'nın 'Yeşil Elmas'ını üretiyor

Haberlinki
Haberlinki
14 Kasım 2020 Cumartesi 11:10
Bafra'nın 'Yeşil Elmas'ını üretiyor

Dedeli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde 'Yeşil Elmas' markası altında sirke, salca ve pekmez gibi ürünler yapılıyor.
Samsun Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Dedeli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde incelemelerde bulundu. Tarım alanında eğitim veren Dedeli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde incelemelerde bulunan Kaymakam Cevdet Ertürkmen, Okul Müdürü Vedat Demir’den okuldaki çalışmalar hakkında bilgi aldı. İlçe Pandemi Kurulu'nun kararı ile haftanın beş günü yüz yüze eğitim yapılan okulun çeşitli birimlerini gezerek öğrenci ve öğretmenlerle sohbet etti. Okulun yirmi dönüm alan üzerindeki üretim faaliyetlerini inceleyen kaymakam Ertürkmen, okulun döner sermaye işletmesi tarafından "Yeşil Elmas" markası ile üretilen sirke, salca, pekmez ve diğer ürünlerin, üretimine devam edilmesi gerektiğini ifade etti.
Kaymakam Ertürkmen'e İlçe Tarım ve Ormancılık Müdürü Ahmet Dursun ve Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu da eşlik etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.