OKA eğitim toplantılarına başladı

“2018 Yılı Mali Destek Programları” kapsamında Amasya, Çorum, Samsun ve Tokat illerinin merkez ve ilçelerinde düzenlediği bilgilendirme toplantılarını tamamlayan Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA), şimdi de eğitim toplantılarına başladı.

23 Ocak 2018 Salı 13:23
OKA eğitim toplantılarına başladı

Temel amacının “Turizmin Geliştirilmesine Yönelik Küçük Ölçekli Altyapı Yatırımlarına Mali Destek Programı” ve “Organize Sanayi Bölgelerinde (OSB) Ortak Üretim Altyapısının İyileştirilmesi Mali Destek Programı”nın amaç ve öncelikleri, bütçesi, uygun başvuru sahipleri, proje konuları ve başvuru koşulları hakkında tüm ilgili paydaşları bilgilendirmek olan bilgilendirme toplantıları doğrultusunda OKA, dört il merkezinden başlayarak 27 Aralık 2017 -10 Ocak 2018 tarihleri arasında 21 bilgilendirme toplantısı düzenledi.
OKA’dan yapılan açıklamaya göre, toplantılara kamu kurum ve kuruluşları başta olmak üzere kar amacı gütmeyen meslek kuruluşları ve diğer paydaşlar katılım sağladı. İl merkezlerinde 322 kişi ve diğer ilçelerde 556 kişi olmak üzere toplam 878 kişiye ulaşıldı.
Bilgilendirme toplantılarının ardından OKA uzmanları tarafından bölgedeki yararlanıcılara yönelik proje hazırlama sürecine ilişkin, proje yazmada karşılaşılan sorunların giderilmesi ve proje içeriğinin daha iyi anlaşılır olması amacıyla Proje Başvurusu Hazırlama Eğitimleri verilmeye başlandı.

OKA’nın açıklamasında, “Eğitim programı hazırlanmadan önce OKA web sitesi ve sosyal medya kanallarından yapılan duyuru ile başvurular alınmış ve eğitim içeriğinin katılımcıların ihtiyaçlarına göre hazırlanmasına özen gösterilmiştir. Eğitimler bugün Amasya Yatırım Destek Ofisinde başladı. 24 Ocak Çarşamba günü saat 10.00’da Samsun’da Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı Merkez Binası Toplantı Salonunda ve Tokat’ta Kent Konseyi Toplantı Salonunda devam edecek. 25 Ocak Perşembe günü ise saat 10.00'da Çorum'da İl Kültür Turizm Toplantı Salonunda yapılacak eğitimle sona erecektir” bilgileri verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.