D&R'dan enflasyon ile mücadeleye destek

Kültür, sanat ve eğlenceyi tek çatı altında birleştiren, Türkiye'nin en önemli perakende markalarından D&R; Türkiye genelinde 200'ü aşkın mağazasında yüzlerce çeşit ürünle, enflasyon ile mücadele için yürütülen milli dayanışmaya destek veriyor.

Haberlinki
Haberlinki
09 Ekim 2018 Salı 17:34
D&R'dan enflasyon ile mücadeleye destek

D&R'da hem mağazalarda hem de online satış kanalında, kitaptan müziğe, elektronikten oyuncağa yüzbinlerce çeşit ürün cazip indirimlerle satışa sunuluyor.

D&R Genel Müdürü Cem Eriç, hükümet, iş dünyası ve sivil toplum tarafından başlatılan enflasyonla mücadeleye D&R olarak destek verdiklerini belirterek, "Bu konuda milli bir dayanışma içine girmeye, hükümetimiz ve iş dünyasıyla birlikte elimizi taşın altına koymaya hazırız. 
Bunun için iş ortaklarımızın katkısını da alarak, enflasyonla mücadele ortamında müşterilerimizin alım gücünü korumasını, müzik, kitap, film ve eğlence gibi hayatlarını zenginleştiren ürünlere ulaşmalarını önemsiyoruz. Özellikle kitap okuma oranlarının yükselmesi amacıyla başlattığımız kitap fuarımızda yüzbinlerce kitapta indirim veriyoruz. Ayrıca kitap dışı diğer kategorilerimizde de özel fiyatlar ve indirimler sunuyoruz. Kampanyalarımızın yanı sıra bankalarla işbirliğiyle ödeme kolaylıkları sağlıyoruz" dedi.

Hürriyet

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.