Başkan Şahin, özel harekatta...

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şubesini ziyaret etti.

Haberlinki
Haberlinki
10 Aralık 2018 Pazartesi 16:24
Başkan Şahin, özel harekatta...

Başkan Zihni Şahin, özel harekatta 
Şahin: "Sizlerle ne kadar gurur duysak az" 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şubesini ziyaret etti. Polislerle öğle yemeğini karavanadan yiyen Başkan Zihni Şahin, "Sizlerle ne kadar gurur duysak azdır" dedi. 

Polislerle karavana yemeği 
Başkan Zihni Şahin, bugün öğle saatlerinde Özel Harekat Şubesini ziyaret etti. Özel Harekat Şube Müdürü Murat Özuğur'un karşıladığı Başkan Zihni Şahin daha sonra yemekhaneye geçerek polislerle birlikte karavanadan öğle yemeği yedi. Başkan Şahin, yemek sonrası özel harekat polisleriyle bir süre sohbet etti. Samsun'da polis teşkilatının çok başarılı çalışmalara imza atarak vatandaşlara hizmet etmeye devam ettiğini söyleyen Zihni Şahin, "Gücünü Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kanunlarından ama en önemlisi halkından alan Türk polisi, ülkemizin her yerinde olduğu gibi Samsun'da halkının hizmetinde. Halkımızın huzuru ve güveni için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdüren polislerimiz için ne kadar teşekkür etsek azdır. Görevlerini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize sevgilerimi ve saygılarımı sunuyor. Görevleri başındaki tüm polislerimize de sonsuz başarı dileklerimi iletiyorum" diye konuştu. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.