Demir: "Alışverişimi yerel esnaftan yapıyorum"

Demir: "Alışverişimi yerel esnaftan yapıyorum"

Haberlinki
Haberlinki
31 Mart 2021 Çarşamba 16:42
Demir: "Alışverişimi yerel esnaftan yapıyorum"

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, evine dönerken mutfak alışverişini yaptı. Çay, yoğurt ve makarna alıp ücretini ödeyen Başkan Demir, iş yeri sahibiyle ayaküstü sohbet ederek bereketli kazançlar diledi.
Yoğun geçen mesaisinin ardından evine giderken aracını Atakum ilçesinde bir marketin önünde durduran Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, alışveriş yaptı. Market sahibine selam verip ‘Hayırlı işler’ dileyerek, daha sonra rafları tek tek gezdi. Makarna, çay ve yoğurt alıp ücretini ödeyen Başkan Demir, bu sırada yanına gelen vatandaşların hatıra fotoğrafı isteğini de geri çevirmedi. Alışverişin ardından çalışanlar ve vatandaşlarla sohbet ederek marketten ayrıldı.
Her zaman yerel esnaftan alışveriş yaptıklarını belirten Başkan Mustafa Demir, "Esnafımız her zaman olduğu gibi bu akşam da yine ilgi ve sevgiyle bizi ağırladı. Ayaküstü de olsa alışveriş sırasında yaptığımız kısa sohbet ile içimiz ısındı. Tüm esnaflarımıza bereketli kazançlar ve sağlıklı günler temenni ediyorum" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.