Eğitmenlerden gönüllü maske üretimi

Eğitmenlerden gönüllü maske üretimi 4 günde 5 binden fazla maske ürettiler

Haberlinki
Haberlinki
26 Mart 2020 Perşembe 16:42
Eğitmenlerden gönüllü maske üretimi

Samsun’da kültür merkezlerinde görev yapan eğitmenler tarafından gönüllü olarak maske üretimine başlandı.
İlkadım Belediyesi Kültür Merkezlerinde görev yapan eğitmenler korona virüs ile özverili bir mücadele yürüten kamu çalışanları için ücretsiz maske üretiyor. İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş tarafından başlatılan projede gönüllü olarak yer alan eğitmenler üçer kişilik gruplar halinde 5 ayrı atölyede maske üretimine başladılar. 4 günlük süreçte 5 binden fazla maske üretildi. Üretilen maskeler belediye çalışanlarının yanı sıra korona virüs salgını mücadelesinde görev yapan kamu çalışanlarına ücretsiz dağıtılıyor.

“Bizlerin sağlığı için mücadele eden kamu görevlilerine ne yapsak az”
Korona virüsüne karşı verilen mücadelenin önemine dikkat çeken İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Halkımızın mecburi durumlar dışarısında evde kalmaları bu mücadelede büyük önem taşıyor. Halkımızın evden çıkmaması için gereken ne varsa yapmak da bizlerin görevi. Bu görevi yerine getirirken canla başla çalışan belediye personelim ve diğer kamu görevlilerimiz için böyle bir çalışmanın doğru olacağını düşündük. Bu çalışmada belediyemiz kültür merkezlerinde görev yapan eğitmenlerimiz de gönüllü olarak yer aldılar ve kendi imkanlarımız doğrultusunda başarılı bir üretim süreci başlatarak maske üretmeye başladık. Kısa zamanda ürettiğimiz maskeleri de kamu çalışanlarına ücretsiz olarak dağıtıyoruz. Bu anlamlı çalışmada gönüllü olarak yer alan eğitmenlerimize ve bizlerin sağlığı için kendi sağlıklarını riske atmaktan çekinmeyen kamu çalışanlarımıza teşekkür ederim” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.