İlkokul öğrencilerinden anlamlı bağış

İlkokul öğrencilerinden anlamlı bağış

Haberlinki
Haberlinki
23 Şubat 2019 Cumartesi 13:15
İlkokul öğrencilerinden anlamlı bağış

İlkokul öğrencileri kendi el emeği ile yaptıkları ürünleri satarak elde ettikleri geliri Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Karadeniz Temsilciğine bağışladı. 
Samsun Final Okulları 4-B sınıfı öğrencileri kendi el emeği ile yapmış olduğu ürünleri satarak elde ettikleri geliri EMŞAV Karadeniz Temsilciliğine bağışlamak üzere vakfı ziyaret etti.

Öğretmenleriyle ziyarete gelen öğrenciler kendi okullarındaki etkinlik kapsamında yaptıkları ürünleri satarak elde ettikleri geliri EMŞAV Karadeniz Temsilcisi Bilal Erim’e teslim etti. 
Erim ise bağış karşılığında makbuzu öğrencilere teslim etti. Öğrenciler ayrıca şehitlik ve gazilik kavramları hakkında bilgilendirildi. 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.