Isı sistemlerinde kalitenin adresi “Nur Isı Sistemleri”

Samsun’da uzun yıllardır profesyonel ekibiyle birlikte hizmet veren Nur Isı Sistemleri, Su ve Isı tesisatıyla alakalı tüm işlemleri gerçekleştirerek, hizmetin kalitelisini Samsunlulara buluşturuyor.

Haberlinki
Haberlinki
12 Şubat 2020 Çarşamba 17:50
Isı sistemlerinde kalitenin adresi “Nur Isı Sistemleri”

Samsun’un İlkadım İlçesi’nde bulunan Nur Isı Sistemleri, müşteri memnuniyetine özen göstermesiyle Samsun’da kaliteli tesisat hizmetinin adresi oldu. Doğalgaz tesisatı, kalorifer, klima, projelendirme, kombi ve petek temizliği, merkezi ve kömürlü kazan sistemleri , soba sistemleri , kombi arızası ve onarım hizmetlerinin yanı sıra Isıtma ve Su tesisatına dayalı her hizmeti en güvenilir şekilde Samsunlulara sunuyor.

TECRÜBELERİMİZE GÜVENİYORUZ

Tesisat konusunda uzun yıllara dayanan tecrübelerine güvendiklerini İfade eden Nur Isı Sistemleri işletme sahibi Yaşar Aydın, “2006 yılında doğalgaz sektörüne başladım ve 2012 yılında iş yerimi açtım. Samsun’da ve Kavak’ta olmak üzere toplamda 2 şubemiz var. Tecrübelerimize dayanak işimizde her zaman iddialı olduk. Aynı zamanda avantaj olarak kendim doğalgaz bölümü mezunuyum. Dolayısıyla ekip olarak işin alt yapısından, üst kademesine varana kadar tüm konuya hakim olduğumuzu söyleyebilirim” dedi.

A’DAN Z’YE KALİTELİ HİZMET VERİYORUZ

Isıtma ve Su tesisatıyla alakalı akla gelebilecek her konuda hizmet verdiklerini vurgulayan Yaşar Aydın, “Nur Isı Sistemleri olarak doğalgaz tesisatı, kalorifer, klima, projelendirme, soba istemleri , kombi ve petek temizliği, merkezi ve kömürlü kazan sistemleri , kombi arızası ve onarımı, ya da bu gibi ısıtma ve su tesisatıyla ilgili akla gelebilecek A’dan Z’ye tüm alanlarda çalışma yapıyoruz.  Ayrıca müşterilerimize en kaliteli kombiyi sunmak adına Baymak’ta dahil olmak üzere birkaç kombi bayiliği de yapıyoruz. Müşteriye işi teslim ettikten sonra ise bağlantımızı sonlandırmıyoruz. Mutlaka onlarla, her hangi bir sorunlarıyla alakalı ilgilenmeye devam ediyoruz.  Bu şekilde karşılıklı güven oluşuyor ve uzun yıllar birlikte çalışma fırsatımız oluyor” diye konuştu.

MERDİVEN ALTI USTALARA GÜVENMEYİN

Samsunlulara önerilerde bulunarak, ‘Vatandaşlarımız işinde tecrübeli ve güvenilir olan tesisatçıları tercih etmeli’ diyen Aydın, “Mesela günümüzde merdiven altı olarak tabir edilen tesisatçılarda müşteri arasında çok fazla problem yaşanıyor. Usta temizliği yapıp gidiyor ve sonra problem dahi olsa ustaya bir daha ulaşılamıyor. Ya da usta işini tam anlamıyla yapmıyor. Dolayısıyla müşterileriz mağdur olmak istemiyorlarsa uygun fiyata halletmek için bu tür insanlara güvenmemeli. Günümüzün şartlarında müşterilerimiz haklı olarak ürün ve işçilik fiyatına önem veriyor. Fakat fiyattan önce kaliteye önem verilmeli diye düşünüyorum. Ürün kalitesi ve işçilik her zaman daha önemlidir. Bazen en kaliteli malzemeyi alırsınız ama işçilik iyi olmaz. Dolayısıyla malzeme kalitesinin de hiçbir önemli kalmamış olur. O yüzden biz müşterilerimizin kesinlikle işi bilen, işinde tecrübeli olan tesisatçıları tercih etmelerinden yanayız. Genel anlamda yetkili ve sabit firmaları tercih ederlerse daha sağlıklı olur” ifadelerine yer verdi.

HABER: HANDE ONAT

Son Güncelleme: 17.02.2020 17:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.