OMÜ’de toplu sözleşme

OMÜ ile Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı 

Haberlinki
Haberlinki
19 Ocak 2019 Cumartesi 12:56
OMÜ’de toplu sözleşme

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. 
Rektörlük makamında gerçekleşen imza töreninde protokole; OMÜ adına Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç ve Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası adına da Başkan Hakan Toy imza attı. 
Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, protokolün hayırlı olmasını dileyerek, işçilerin mağdur edilmeden huzurla çalışmaları gerektiğinin önemini vurguladı. 


Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Kuran, Sendika Temsilcilerinden Genel Teşkilat ve Eğitim Sekreteri Osman Çavuş, Genel Mali Sekreter Doğan Alıç, Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Demirci, Samsun Şube Başkanı İrfan Kalyoncu da imza töreninde hazır bulundu. 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.