Samsun'da polise iletişim eğitimi

Samsun'da polise iletişim eğitimi

Haberlinki
Haberlinki
09 Aralık 2020 Çarşamba 16:34
Samsun'da polise iletişim eğitimi

İçişleri Bakanlığı tarafından İl Emniyet Müdürlüklerinde verilmesi kararlaştırılan ‘Trafik Denetlemelerinde Halkla İlişkiler ve İletişim Eğitimi’ Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Psikoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (PUAMER) katkılarıyla tamamlandı.
23 Kasım – 1 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen eğitim programı; Ondokuz Mayıs Üniversitesi PUAMER Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Aysu Gül Şanlı, Öğr. Gör. Uğur Kaçmaz, Öğr. Gör. Mustafa Selim Altınışık ve Arş. Gör. Doğan Güneş Temli’nin sunumlarıyla tamamlandı. Çeşitli uygulamaların yapıldığı eğitim Trafik Şube Müdürü Başkomiser Zafer Yazıcıoğlu’nun teşekkür plaketlerini takdim etmesiyle sonlandı.
Eğitim sürecini değerlendiren OMÜ PUAMER Müdürü Prof. Dr. Bozkurt Koç, “Güzel ve verimli bir eğitim süreci gerçekleştirdik. Çalışma arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Ayrıca bizler için önemli bir yeri ve değeri olan emniyet teşkilatımıza katkı sağlamak mutluluk verici. Bu bağlamda Emniyet personelimize de teşekkürlerimizi sunarım” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.