Atatürk'e hakaret eden Mehmet Emin Korkmaz görevden uzaklaştırıldı

Sosyal medya hesabında Atatürk'e hakaret eden Şırnak Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Mehmet Emin Korkmaz, görevinden uzaklaştırıldı.

Haberlinki
Haberlinki
01 Kasım 2018 Perşembe 12:04
Atatürk'e hakaret eden Mehmet Emin Korkmaz görevden uzaklaştırıldı

Sosyal medya hesabında Atatürk'e hakaret ettiği iddia edilen ve hakkında soruşturma başlatılan Şırnak Üniversitesi (ŞÜ) Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Mehmet Emin Korkmaz, görevinden uzaklaştırıldı.

Sağlık Kültür Spor Daire Başkanı Mehmet Emin Korkmaz önceki gün kişisel facebook sayfasından Atatürk'e hakaretler içeren mesajlar paylaşmıştı. Korkmaz, Atatürk’e "livata, putperest, i…" gibi sözler sarf etmişti.

ŞÜ'den yapılan açıklamada, "2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun ilgili kararı uyarınca soruşturma açılmasına ve soruşturmanın selameti açısından 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 137. maddesinin 1. fıkrası gereğince 31 Ekim 2018 tarihinden itibaren hakkında görevden uzaklaştırma ihtiyati tedbiri uygulanmasına karar verilmiştir" denildi. (HABER MERKEZİ)

Görsel, Mehmet Emin Korkmaz'ın facebook sayfasından alınmıştır.

Kaynak:evrensel.net

Son Güncelleme: 01.11.2018 12:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.