Balonlar Otizmliler İçin Gökyüzüne Bırakıldı

2 Nisan Otizm Farkındalık Günü" nedeniyle Samsun’da gerçekleştirilen etkinlikle mavi balonlar gökyüzüne bırakıldı. Samsun Valiliği koordinesinde, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce "2 Nisan Otizm Farkındalık Günü" nedeniyle farkındalık etkinliği gerçekleştirildi. İstiklal Caddesi’nde toplanan kalabalık ellerinde mavi balonlar ve dövizlerle sloganlar atarak Bulvar AVM önüne kadar yürüdü.

Haberlinki
Haberlinki
02 Nisan 2019 Salı 12:14
Balonlar Otizmliler İçin Gökyüzüne Bırakıldı

Yürüyüşün sonunda açıklamalarda bulunan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Tekin Balcı, yürüyüşteki amaçlarının engelli bireylere ve otistik çocuklara destek olmak olduğunu belirterek, “Onların yanında olduğumuzu gösterdik. Otistik çocuklara destek olunursa onların ailesiyle, yakın çevresiyle ve toplumla bütünleşmeleri daha sağlıklı olacaktır. Bizler Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olarak her zamanlar onların yanındayız” dedi. 


Balcı’nın konuşmasının ardından grup, ellerindeki mavi balonları gökyüzüne bıraktı. Etkinliğe ayrıca, Vali Yardımcısı Hasan Öztürk, SGK İl Müdürü Ünal Kaya ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

İHA

Anahtar Kelimeler:
Otizm Haftası2 Nisan Otizm
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.