Melih Gökçek'ten Bahçeli'nin sözlerine cevap

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, MHP lideri Devlet Bahçeli’ye kendisi için söylediği sözler için teşekkür ederek, “Sayın Bahçeli, sözleriyle beni inanılmaz şekilde onore etmiştir. Sözleri bana şeref vermiştir” dedi.

Haberlinki
Haberlinki
29 Ekim 2018 Pazartesi 17:59
Melih Gökçek'ten Bahçeli'nin sözlerine cevap

Bahçeli'den "Melih Gökçek" açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Melih Gökçek'in MHP'den belediye başkan adayı olup olmayacağı sorularına ilişkin, "Sayın Gökçek'e herhangi bir önerimiz olmamıştır. Aday olmak istiyorum derse MHP'ye şeref kazandırır" dedi. 

Yazılı bir açıklama yapan Melih Gökçek, Devlet Bahçeli'nin kendisi için söylediği “Sayın Gökçek'e herhangi bir önerimiz olmamıştır. Aday olmak istiyorum derse MHP'ye şeref kazandırır” sözlerini değerlendirdi. Gökçek, “Sayın Bahçeli, Türkiye'nin başı sıkıştığı her anda, ülkenin düze çıkışında anahtar rolü oynamış bir vatanseverdir. Sayın Bahçeli, sözleriyle beni inanılmaz şekilde onore etmiştir. Sözleri bana şeref vermiştir. Teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.