Ahmet Kural'a bir şok daha!

Sıla 29 Ekim'de, sevgilisi Ahmet Kural'ın şiddetine maruz kaldığını söyleyerek şikayetçi olmuştu. Sıla, mahkemeden Kural'ın 3 ay süresince kendisine yaklaşmamasına yönelik koruma kararı aldırmıştı. Ahmet Kural ve partneri Murat Cemcir ile 2019 için reklam anlaşması yapmayı planlayan bir deri ve ayakkabı firması son gelişmeler üzerine sözleşmeyi askıya aldı. Bu kararlardan sadece Ahmet Kural değil, partneri Murat Cemcir de etkilendi

Haberlinki
Haberlinki
12 Kasım 2018 Pazartesi 09:46
Ahmet Kural'a bir şok daha!

Sıla 29 Ekim'de, sevgilisi Ahmet Kural'ın şiddetine maruz kaldığını söyleyerek şikayetçi olmuştu. Sıla, mahkemeden Kural'ın 3 ay süresince kendisine yaklaşmamasına yönelik koruma kararı aldırmıştı.

REKLAMLAR İPTAL!

Ahmet Kural ise olay gecesi Sıla'nın evden gitmesi için yalvardığını söyleyip iddiaları reddetmişti. Ama Yapı Kredi, oyuncu ile yaptığı reklam anlaşmasını iptal etti. 

Kural, çekimlerine hazırlandığı filmini de durdurdu, TV projesi beklemeye alındı.

SÖZLEŞME ASKIDA

Posta'nın haberine göre, Ahmet Kural ve partneri Murat Cemcir ile 2019 için reklam anlaşması yapmayı planlayan bir deri ve ayakkabı firması son gelişmeler üzerine sözleşmeyi askıya aldı. 

Bu kararlardan sadece Ahmet Kural değil, partneri Murat Cemcir de etkilendi. 

İkilinin toplam kaybı şimdilik 5 milyon lirayı buldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.