Ünlü oyuncu korkuttu! Hemen hastaneye kaldırıldı

Afyonkarahisar’da, Sinan Çetin’in yönettiği ’İstasyon’ filminin çekimleri sırasında rol gereği setteki çukura düşen Cem Özer’in sağ ayağı iki yerinden kırdı.

Haberlinki
Haberlinki
12 Ekim 2018 Cuma 18:12
Ünlü oyuncu korkuttu! Hemen hastaneye kaldırıldı

ROL GEREĞİ ÇUKURA DÜŞTÜ AYAĞINI KIRDI

Sinanpaşa ilçesi Balmahmut Köyü'nde eski tren istasyonunda çekimleri devam 'İstasyon' filminin oyuncularından Cem Özer'in, bir sahnede rol gereği düştü çukurda sağ ayağı kırıldı. Haber verilmesiyle gelen sağlık görevlilerinin müdahale ettiği Özer, ambulansla Afyonkarahisar Devlet Hastanesine götürüldü. Özer'in sağ ayak bileğinde iki kırık olduğu belirlendi. Cem Özer'in tedavisi ortopedi servisine sürüyor.

ÖZER'İN ORTOPEDİ SERVİSİNDE YATIŞI GERÇEKLEŞTİ

Film çekimleri esnasında düştüğünü söyleyen sanatçı Özer, gazetecilere yaptığı açıklamada şunları söyledi. Film çekimi sırasında düşme kalkma sahnelerinin olduğu kare çekiliyordu. Dengesiz düşünce kendim ettim kendim buldum. İki tane kırığımız var. Bu durum çekimleri yönetmen açısından etkiler tabii. Ama ben devam edeceğim. Gösteri devam etmeli. Balmahmut köyünde istasyon sahnesini çekerken bir ayı çukuruna düşmem gerekiyordu. Ben de çukura gerçekten düştüm dedi.

haberler.com

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.