TBMM Dilekçe Komisyon Başkanı Satır Vali Kaban’ı ziyaret etti

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Dilekçe Komisyonu Başkanı İstanbul Milletvekili Mihrimah Belma Satır, Malatya Valisi Ali Kaban’ı makamında ziyaret etti.Beraberinde, Çanakkale Milletvekili Bulut Öz ve Gaziantep Milletvekili Canan Candemir...

01 Ağustos 2017 Salı 13:32
TBMM Dilekçe Komisyon Başkanı Satır Vali Kaban’ı ziyaret etti

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Dilekçe Komisyonu Başkanı İstanbul Milletvekili Mihrimah Belma Satır, Malatya Valisi Ali Kaban’ı makamında ziyaret etti.

Beraberinde, Çanakkale Milletvekili Bulut Öz ve Gaziantep Milletvekili Canan Candemir Çelik ile birlikte Gıda Bankacılığı faaliyetlerini yerinde incelemek üzere Malatya’ya gelen TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanı İstanbul Milletvekili Mihrimah Belma Satır, daha sonra Vali Kaban’ı ziyaret ederek, kendisi ile bir süre görüştü.

Başkan Satır ve milletvekillerini Malatya’da görmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Kaban, ziyaretleri için teşekkür ederek, Satır ve milletvekilleri ile kısa bir toplantı yaptı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.