Bedelli askerlik yerleri belli oldu!

Bedelli askerlik yerleri belli oldu! Bedelli askerlik konusunda son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor...

Haberlinki
Haberlinki
06 Eylül 2018 Perşembe 13:50
Bedelli askerlik yerleri belli oldu!

Bedelli askerlik yerleri belli oldu! 
Bedelli askerlik konusunda son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. 15 Eylül tarihinde bedelli askerlik kapsamında gidecek ilk celp döneminin Ağustos ayının son haftasında açıklanması ile beraber gözler ikinci celp dönemine çevrilmişti. Bedelli askerlik yerleri kapsamında araştırmalarını yapan adaylar için sevindirici haber geldi. e Devlet üzerinden bedelli askerlik 2. celp yerlerini sorgulama işlemi erişime açıldı. Böylece bedelli askerlik 2. celp yerleri belli olmuş oldu. İkinci celp döneminde bedelli yapacak olan adaylar, 6 Ekim tarihinde birliklerine sevk olacak. İşte e Devlet bedelli askerlik celp yerleri sorgulama işlemleri hakkında bazı bilgiler
Bedelli askerlik ile ilgili yaşanan son dakika gelişmesi ile beraber, bedelli askerlik ikinci celp yerleri e Devlet üzerinden erişime açıldı. Adaylar, T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile beraber e Devlet'e girip bedelli askerlik celp yerleri sorgulama işlemini gerçekleştirebilir. Hatırlanacağı gibi, Ağustos ayının son haftasında ilk celp döneminde gidecek olan adayların yerleri belli olmuştu. İlk celp döneminde gidecek olanlar bedelli adayları, 15 Eylül tarihinde birliklerine sevk olacak.
Bedelli askerlik sürecine ilişkin belirlenen takvim süreci işlemeye devam ediyor. Bedelli askerlikte ilk 12 bin yükümlü 15 Eylül'de birliklerine sevk edileceğinin açıklanması ile beraber Ekim ayında 2. celp dönemi kapsamında silah altına alınacak olan 41 bin 631 yerleri ise bugün e Devlet'ten duyuruldu. 

Son Güncelleme: 07.09.2018 14:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.