Bafralı kadınlar sordu, Başkan Kılıç cevapladı

Haberlinki
Haberlinki
06 Mart 2019 Çarşamba 18:22
Bafralı kadınlar sordu, Başkan Kılıç cevapladı

 Bafra Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç, toplumun her kesimi ile bir araya gelerek düşüncelerini dinlemeye, ortak aklın gereğini yapmaya devam ediyor. 
İlçenin daha fazla gelişip kalkınmasında, kadınların yeri ve önemini sık sık dile getiren Başkan Kılıç, Alparslan Türkeş Parkı Sosyal Tesislerinde düzenlediği toplantıda Bafralı kadınları dinledi. 'Kadınlar Soruyor, Başkan Cevaplıyor' konu başlıklı toplantıda, Başkan Kılıç ilçede gerçekleşen çalışmalar, hayata geçecek projelerle ilgili bilgi verdi. 
Başkan Kılıç, "Göreve geldiğimiz andan itibaren toplumun her kesimi ile bir arada olmaya ve ortak akılla hareket etmeye gayret gösteriyoruz.

Bugün de 'Kadınlar Soruyor, Başkan Cevaplıyor' programına katıldık. Programa katılan hanımefendilerin sorularını yanıtladık, projelerimizi anlattık, taleplerini ve isteklerini dinledik. Toplantımızın hayırlı olması temennilerimle programın tertiplenmesinde emeği geçen Kadın Kolları Başkanımız ve yönetimine şükranlarımı sunuyorum” dedi. 
Bafralı kadınlarla gerçekleştirilen toplantıya, AK Parti İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Barbaros Turna, Belediye Meclisi Kadın Üyeleri ve Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Nazife Bulut Soruklu katıldı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.