Cemil Deveci: Atakum'un yüzünü güldüreceğiz

Cemil Deveci: Atakum'un yüzünü güldüreceğiz

Haberlinki
Haberlinki
13 Şubat 2019 Çarşamba 10:54
Cemil Deveci: Atakum'un yüzünü güldüreceğiz

ATAKUMLULAR KÖTÜ YÖNETİME TEPKİLİ

Gittiği yerlerde coşkulu bir şekilde karşılanan Deveci, "Benim en büyük projem dürüstlük. Ben bu seçimin temiz ve ahlaki çerçevede geçmesi taraftarıyım. Atakum'da çaldığım her kapıda, sıktığım her elde aynı sitem var.

Herkes bu belediyenin iyi yönetilmediğinin farkında. Ben bugün seçim sürecinde nasıl sizin aranızda dolaşıyor ve sizlerle bir araya geliyorsam; Belediye Başkanı olduğumda da hep yanınızda olacağım.

Benim sözüm söz." şeklinde konuştu.   "KÖYÜM KÖYLÜM" İLE HERKES KAZANACAK      

Cemil Deveci , seçim çalışmaları kapsamında Kayagüney, Çakırlar ve İncesu Mahallelerine ziyarette bulundu. İncesu Mahallesi ziyaretinde konuşan Deveci, "Her şeyi ben bilirim diyen bir başkan olmayacağım. Hazırlamış olduğum projelerin hepsini, ilgili konuda alanında uzman kişilerle birlikte ortak bir akıl birliği yaparak tamamladık. Atakum'u, Atakumlular ile birlikte yöneteceğiz. Köyde yaşayan insanlarımız ile şehirde yaşayan insanlarımız arasında bir köprü kuracağız. Tarım ve hayvancılık ile uğraşan vatandaşlarımız için "Köyüm Köylüm" adında bir projemiz var. Atakumlu üreticinin dertlerini kendi derdimiz bildik. Hem köylümüzün masraflarını azaltacak, hem de kar marjını yükseltecek bir proje geliştirdik. Bu projenin hayata geçebilmesi için hep beraber çalışmamız gerekiyor. Hep birlikte çalışıp, hep birlikte kazanacağız. Herkes kazanacak." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.