Korona virüsü yenen genç alkışlarla taburcu oldu

Samsun’da korona virüsü yenen genç, tedavi gördüğü hastaneden alkışlar eşliğinde taburcu oldu.

Haberlinki
Haberlinki
14 Nisan 2020 Salı 18:24
Korona virüsü yenen genç alkışlarla taburcu oldu

Samsun’da korona virüsü yenen genç, tedavi gördüğü hastaneden alkışlar eşliğinde taburcu oldu.
Korona virüsü salgını tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de etkisini sürdürüyor. Her gün binlerce yeni hastaya teşhis konulurken, birçok hasta da virüsü yenerek sağlığına kavuşuyor. Günlerdir Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde korona virüsü tedavisi gören Furkan Telli isimli hasta da virüsü yenerek sağlığına kavuştu. Furkan Telli, hastaneden kendisini tedavi eden sağlık çalışanlarının alkışları eşliğinde ayrıldı.
Hastaneden ayrılırken kendisiyle ilgilenen sağlık personellerine teşekkür eden Furkan Telli, “Kendimi çok iyi hissediyorum. Enerjim gayet yerinde. Herkese çok teşekkür ederim. Benimle çok ilgilendiniz. İnşallah ülkece bu hastalığı atlatırız. Allah tüm hastalarımıza şifa versin. Allah ülkemize zeval vermesin” dedi.
Furkan Telli’yi taburcu eden sağlık çalışanları ise ona 'geçmiş olsun' dileklerini ileterek, karantina süresini evde tamamlaması gerektiğini hatırlattılar.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.