Alaçatı Muhallebicisi Atakum Şubesi'nde, Fen Bilimleri'nin bayram coşkusu

Özel Samsun Çizgi Üstü Fen Bilimleri Anaokulu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı Alaçatı Muhallebicisi Atakum Şubesi’nde, yoğun bir katılımla coşkulu bir şekilde kutladı

Haberlinki
Haberlinki
27 Ekim 2018 Cumartesi 13:47

Özel Samsun Çizgi Üstü Fen Bilimleri Anaokulu yöneticileri, öğrencileri ve velileri Cumhuriyet’in 95. yılını Alaçatı Muhallebicisi Atakum Şubesi’nde gerçekleştirdikleri programda coşkulu bir şekilde kutladı. Alaçatı Muhallebicisi Atakum Şubesi’nde gerçekleştirdikleri programda mikrofonlarımıza konuşan Özel Samsun Çizgi Üstü Fen Bilimleri Anaokulu Kurucusu Mustafa Kemal Yavuz,”Okulumuzda 29 Ekim kutladıktan sonra programımıza Atakum'da bulunan Alaçatı Muhallebicisi’nde devam ettik. Cumhuriyetimizin 95’inci yılı şerefiyle çocuklarımızı Cumhuriyet’in değerlerine bağlı, Atatürk sevgisini aşılayacak şekilde yetiştiriyoruz” diye konuştu.

Özel Samsun Çizgi Üstü Fen Bilimleri Anaokulu Koordinatörü Fatoş Civelek ise, “Anaokulu olarak ilk senemiz olduğu için bu güzel günü çocuklarımızlar ve velilerimizle birlikte paylaşmayı amaçladık. Çocuklarımızla birlikte çok güzel çalışmalar yaptık. Alaçatı Muhallebicisi’nin sıcaklığı ve doğallığı, bizim ruhumuza göre bir yer olması nedeniyle de kutlamamıza burada devam etmek istedik” dedi.

Alaçatı Muhallebicisi Atakum Şubesi'nde yemek yedikten sonra, hep birlikte pasta kesen öğrenciler Atakum sahilinde dilek fenerlerini gökyüzüne uçurdu.

Haber: Merve İLHAN

Son Güncelleme: 27.10.2018 15:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.