Atakumlu öğrencilerin tarihe yolculuğu başladı

Atakum Kaymakamlığı ve Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün tarafından yapılan "Atakum Ecdadıyla Buluşuyor" proje kapsamında, 184 öğrenci öğrenci 4 otobüsle Çanakkale’ye gitti.Öğrencilerin tarih bilinci kazanması amacıyla yapılan...

Haberlinki
Haberlinki
27 Ekim 2018 Cumartesi 14:27
Atakumlu öğrencilerin tarihe yolculuğu başladı

Atakum Kaymakamlığı ve Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün tarafından yapılan "Atakum Ecdadıyla Buluşuyor" proje kapsamında, 184 öğrenci öğrenci 4 otobüsle Çanakkale’ye gitti.

Öğrencilerin tarih bilinci kazanması amacıyla yapılan proje ile öğrenciler tarihi yerleri görme fırsatı yakalayacak. Kaymakamlık önünde yapılan bilgilendirme sonrası öğrencileri; Atakum Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet İrfan Yetik, şube müdürleri, öğretmen ve öğrenci velilerin uğurladı.

Son Güncelleme: 27.10.2018 15:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.