Ateş savaşçılarından, Başkan Şahin'e ziyaret!

 Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, itfaiye çalışanlarıyla bir araya gelerek İtfaiye Haftası’nı kutladı. 

Haberlinki
Haberlinki
24 Eylül 2018 Pazartesi 15:25
Ateş savaşçılarından, Başkan Şahin'e ziyaret!

25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası dolayısıyla Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Rıza Zengin ve itfaiye teşkilatı mensupları Başkan Şahin'i makamında ziyaret etti. İtfaiyecilerin haftasını kutlayan Şahin, itfaiye ekiplerinin mesai kavramı gözetmeksizin yoğun bir çalışma temposu içinde olduğunu söyledi. 

Yaptığınız görev çok kutsal 
İtfaiye çalışanlarının çok kutsalbir görevi yerine getirdiklerini belirten Şahin, “Belediye birimleri içerisinde kesintisiz 24 saat görev yapan en önemli birimlerden bir tanesisiniz. Sizler vatandaşın en zor anında yer alıyor, onların sıkıntılarını gidermek için can simidi görevi yapıyorsunuz. Sizin başarınız demek Büyükşehirin başarısı demektir. Tüm itfaiye çalışanlarımıza kolaylıklar diliyor, gösterdiğiniz başarılar ve özveri için teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki gerçekten bu işi dört dörtlük yapan herkesin evine götürdüğü ekmek anasının ak sütü gibi helaldir. Ziyaretiniz için bir kez daha teşekkür ederek, haftanızı kutluyor ve nice haftalarda hep birlikte olmayı diliyorum” diye konuştu. 
 

Son Güncelleme: 24.09.2018 15:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.